Groothandel
Zonne-energiesystemen

Als aanvulling op onze kernactiviteiten, biedt Toteco ook groothandelsopties voor zonne-energiecomponenten. Ontdek ons uitgebreide assortiment zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen, perfect voor zowel kleine projecten als grootschalige installaties.
onze groothandel producten

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van zonne-energieproducten op groothandelsniveau? Bekijk ons assortiment en laat ons u helpen met gepersonaliseerde offertes en professioneel advies.

Zonnepanelen

Onze hoogwaardige zonnepanelen zetten zonlicht efficiënt om in stroom. Of u nu een klein dak of een groot veld hebt, wij bieden panelen in verschillende maten en capaciteiten, zodat u altijd de juiste oplossing kunt vinden. Onze experts staan klaar om u te adviseren bij de keuze en installatie
Zonnepanelen project op hotel

Zakelijke energie opslag

Voor zakelijke klanten biedt Toteco geavanceerde energieopslagsystemen die uw bedrijf helpen om duurzame doelen te bereiken en energiekosten te verlagen. Onze thuisbatterijen slaan overdag opgewekte zonne-energie op, zodat uw bedrijf 's avonds of tijdens piekuren nog steeds kan functioneren op groene stroom. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde efficiëntie van uw zonne-energiesysteem, maar vermindert ook de afhankelijkheid van het openbare net. Door onze systemen te koppelen aan dynamische energiecontracten, kunnen bedrijven profiteren van lagere energieprijzen tijdens daluren en een optimaal energiebeheer realiseren. Investeer in een slimme en duurzame energieoplossing voor uw bedrijf met Toteco.

Thuisbatterijen

Maximaliseer uw zonne-energiegebruik en bespaar aanzienlijk op uw energierekening met een geavanceerde thuisbatterij van Toteco. Door overdag opgewekte zonne-energie op te slaan, kunt u ook 's avonds of op bewolkte dagen van groene stroom genieten. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van uw zonnepanelen, maar maakt u ook minder afhankelijk van het openbare net. Koppel uw thuisbatterij aan een dynamisch energiecontract om te profiteren van lagere energieprijzen tijdens daluren. Laad op deze slimme wijze uw thuisbatterij of elektrische auto op en geniet van optimaal energiebeheer, dag en nacht.

Omvormers

Omvormers zijn het hart van uw zonne-energiesysteem. Wij leveren betrouwbare en efficiënte omvormers van toonaangevende merken, waarmee u de opgewekte gelijkstroom soepel omzet naar bruikbare wisselstroom. Dit zorgt ervoor dat uw zonne-energie optimaal benut wordt.
Teteco medewerkers op een teteco bus
Toteco logo
Over ons

Verduurzamen met vakmanschap en visie

Welkom bij Toteco, waar duurzaamheid en uitmuntend vakmanschap samen komen. Als voorlopers in het duurzamer maken van leefomgevingen, zijn we gepassioneerd door het beschermen van het milieu én door het leveren van kwalitatief hoogstaand werk.

Bij Toteco geloven we stellig in een groene toekomst voor elk huis. We zetten ons in om huiseigenaren te begeleiden naar duurzamere keuzes, van de installatie van zonnepanelen en energieopslagsystemen tot aan complete dakrenovaties. Met onze focus op innovatie en kwaliteit, streven we ernaar om elk huis niet alleen energiezuiniger, maar ook comfortabeler te maken.

Ontdek de ervaringen van onze tevreden klanten

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3
Fantastische airco-installatie; mijn huis is nu comfortabel koel.
Toteco leverde efficiënte en stille airco, geweldig.
Zeer tevreden, betrouwbaar advies, en duurzame airco-oplossingen.
Klantenservice was top, installateurs waren bekwaam en vriendelijk.
Professioneel, netjes, en informatief - een uitstekende ervaring.
Vlotte service, vriendelijk personeel, zeer professionele installatie.
Uitstekend koelresultaat, snelle installatie, en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Airco werkt perfect, snelle installatie, geen rommel achtergelaten.
De airco-installatie overtrof mijn verwachtingen, echt energiezuinig.
Toteco is aan te bevelen voor kwaliteitsinstallaties.

Adviesgesprek

Vul onderstaande formulier in en een van onze adviseurs neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

1
2
3
4

Contact details

Hoe kunnen we u bereiken?

Zorg dat alle vragen zijn ingevuld.

1
2
3
4

Kies een optie

Zorg dat alle vragen zijn ingevuld.

1
2
3
4

Zakelijk adres

Vul uw zakelijk adres in

Zorg dat alle vragen zijn ingevuld.

1
2
3
4
Toteco logo transparent

Compleet

Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met dat een adviseur uw telefonisch benaderd.

Zorg dat alle vragen zijn ingevuld.

Volgende stap

Jouw aanvraag is ontvangen

Binnen 24 tot 48 uur neemt een van onze adviseurs telefonisch contact met u op.

Oops! Something went wrong while submitting the form.